Şapte persoane aflate în pericol de înec, luni seară, în staţiunea Eforie Nord, au fost salvate de pompieri sau au ieşit din apă cu ajutorul altor persoane, şase dintre acestea fiind asistate medical atunci când au ajuns la mal, iar un bărbat nu a dorit să îi fie verificată starea de sănătate şi a fugit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost alertaţi luni seară, după ce mai multe persoane se aflau în pericol de înec în Eforie Nord, în diferite zone ale staţiunii, fie în zona Belona, fie în zona plajei de la debarcader, apelurile fiind primite într-un interval de câteva minute.

Pompierii s-au deplasat în zonele respective cu ambarcaţiunea din dotare pentru salvarea persoanelor aflate în pericol. Astfel, patru dintre persoanele respective au fost recuperate de ambarcaţiunea ISU şi aduse la ţărm, una a reuşit să iasă singură, iar alte două persoane care se aflau în zona digurilor au ieşit cu ajutorul cetăţenilor care erau în apropiere.

Şase dintre persoanele respective au fost asistate de către cadrele aflate la faţa locului, iar un bărbat nu a dorit să îi fie verificată starea de sănătate şi a fugit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.