Poliţişti şi specialişti antidrog au organizat, luni, o acţiune de control la staţia de taxare de pe Autostrada A2 Bucureşti-Cernavodă, în cadrul acesteia fiind date sancţiuni în valoare de aproape 55.000 de lei. În cazul a două persoane au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive, ele fiind duse la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Românel, poliţişti din cadrul Biroului Autostrăzi, împreună cu specialişti antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, au acţionat, luni, pentru creşterea gradului de disciplină rutieră, în staţia de taxare de pe Autostrada A2 Bucureşti-Cernavodă. 
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Astfel, poliţiştii au efectuat 105 testări cu aparatul etilotest şi 20 de testări cu aparatul drugtest. 
 
”În cazul a două persoane au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive. Menţionăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoanele fiind conduse la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise”, a precizat sursa citată.
 
De asemenea, au fost aplicate 102 sancţiuni contravenţionale, dintre care 75 pentru depăşirea limitei legale de viteză.
 
Pentru abaterile grave constatate, poliţiştii au reţinut 6 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare.
 
Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 54.740 de lei.
 
Activitatea a beneficiat de sprijinul unui elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.