Un pui de urs care căzuse într-o fântână din localitatea Şotrile din judeţul Prahova a fost salvat, marţi, de pompieri, care au coborât o scară pe care animalul a folosit-o, după aproape două ore, pentru a ieşi. Ursuleţul s-a întors în pădurea din apropiere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Prahova, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Câmpina au intervenit, marţi, pentru salvarea unui pui de urs căzut într-o fântână din localitatea Şotrile.

Acolo s-au deplasat o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD.

”A fost coborâtă o scară în fântână şi, după aproape 2 ore de încercări de a-l determina să o folosească pentru a se salva, misiunea a avut succes. Animalul s-a întors teafăr în zona împădurită din apropiere”, a arătat sursa citată.

Zona a fost asigurată şi prin prezenta forţelor din cadrul IJJ Prahova, astfel încât misiunea să se desfăşoare în siguranţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.