Poliţiştii prahoveni au intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, şi au întrerupt o petrecere cu 200 de participanţi, organizată la un resort din localitatea Târgşoru Vechi. Un alt eveniment cu zeci de participanţi a fost oprit în localitatea Gherghiţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
La Târgşorul Vechi, un resort care oferă cazare şi masă a organizat o mare petrecere de Valentine's Day. Cina romantică anunţată de organizatori pentru îndrăgostiţi, în valoare de 200 de lei, s-a transformat într-o noapte de muzică şi dans. 
 
„În jurul orei 2.40, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Blejoi în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au sesizat faptul că la o unitate turistică, de pe raza comunei Târgşorul Vechi se desfăşura un eveniment privat. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că în interiorul unităţii se aflau aproximativ 200 de persoane. În scurt timp au fost luate măsuri pentru oprirea evenimentului, participanţii părăsind unitatea. În cauză, societatea a fost sancţionată cu amendă în valoare de 5.000 de lei conform Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, informează Poliţia judeţeană Prahova. 
Pe reţelele sociale, aceeaşi pensiune anunţă că va face petrecere şi de 8 martie. 
Un eveniment cu zeci de participanţi a fost oprit de către poliţişti şi n comuna prahoveană Gherghiţa, unde într-un local, 40 de persoane participau la o aniversare. Barul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 3.000 de lei conform Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.