O fată de 16 ani a murit în timpul unei petreceri pe care o organiza în locuinţa sa. Mama fetei a alertat autorităţile, care încearcă să afle acum cauza decesului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 01:45, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.4 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112, de către o femeie din municipiul Ploieşti, despre faptul că fiica sa, în vârstă de 16 ani, este posibil decedată în apartament”, a transmis, luni după-amiază, IPJ Prahova.

Sursa citată a precizat că poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, din verificări stabilindu-se faptul că, în cursul serii, tânăra, ar fi organizat o petrecere la locuinţa acesteia, împreună cu mai mulţi prieteni, cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani.

”La un moment dat, minora s-a retras într-o altă cameră, iar ulterior, prietenii acesteia au constatat că este inconştientă. La faţa locului, s-a deplasat un echipaj medical, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare au constatat decesul tinerei”, a mai transmis sursa citată.

La examinarea vizuală a trupului, nu au fost identificate urme vizibile de violenţă.

”Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei. În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, aun mai transmis poliţiştii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.