Bărbatul prins sub un mal de pământ în timp ce lucra la o canalizare în localitatea prahoveană Bucov a fost recuperat de pompieri după două ore, el fiind transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, după două ore de intervenţie, pompierii au reuşit să-l recupereze pe muncitorul de 22 de ani şi să-l predea unui echipaj de ambulanţă, el fiind transportat la spital.
 
Bărbatul, care are mai multe traumatisme, a fost conştient pe tot parcursul misiunii de salvare.
 
La faţa locului au fost trimise o autospecială de stingere, două autospeciale de descarcerare, o ambulanţă SMURD, un camion de intervenţie şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă, dar şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cu medic. 
 
Muncitorul lucra la o canalizare în Bucov, iar la un moment dat un mal de pământ s-a surpat peste el, rămânând prins până la brâu.
 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.