Poliţiştii din Piteşti s-au autosesizat şi au început verificări după ce o elevă de clasa a IX-a de la Colegiul Economic din municipiu a afirmat că dirigintele, care este şi profesor de religie, ar fi încercat să o agreseze sexual.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În cursul serii de 13 octombrie a.c., ca urmare a informaţiilor apărute în mediul online, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti s-au sesizat, din oficiu, şi efectuează verificări, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Judeţene Argeş, referitor la incidentul petrecut într-o unitate de învăţământ din Piteşti.
 
Potrivit presei locale, o elevă de clasa a IX-a de la Colegiul Economic ”Maria Teiuleanu” din Piteşti a reclamat la conducerea şcolii că profesorul de religie, care i-ar fi şi diriginte, a încercat să o agreseze sexual, în sala de sport a şcolii. Conducerea unităţii de învăţământ şi Inspectoratul Şcolar au declanşat, la rândul lor, anchete în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.