Poliţiştii au găsit, în ultima săptămână, 184 de persoane care erau date dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, în perioada 4 – 10 august, poliţiştii din întreaga ţară, sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale a Poliţiei Române, au depistat 131 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 79 de minori.

De asemenea, au fost depistate 53 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 38 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 5 aveau mandate de arestare preventivă, 6 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, 3 aveau emise sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate, iar o persoană evadase dintr-un penitenciar.

Între aceştia, un bărbat, de 40 de ani, din Bucureşti, care se sustrăgea executării unei pedepse de 5 ani şi 4 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor a fost depistat, în 9 august, de poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova.

În 6 august, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au depistat, în municipiul Oradea, un bărbat, de 22 de ani, care se sustrăgea arestării preventive pentru comiterea infracţiunii de trafic de stupefiante. Bărbatul a fost încarcerat în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

De asemenea, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au depistat, în 4 august, un bărbat, de 48 de ani, din Bucureşti, care se sustrăgea executării unei pedepse de 2 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.