Nouă persoane implicate în conflictul care a avut loc sâmbătă în municipiul Botoşani au fost reţinute pentru 24 de ore, iar un tânăr participant la scandal a fost internat pentru a i se face o expertiză care să stabilească dacă a avut discernământ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani au anunţat că în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii au emis ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, pe numele a nouă persoane, cu vârste cuprinse între 24 şi 61 de ani, din judeţul Suceava, pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere. 
“Din cercetări, a reieşit faptul că la data de 24 februarie, în jurul orei 15:00, în timp ce se aflau pe strada Primăverii, din municipiul Botoşani, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, între aceştia a avut loc un conflict, în urma căruia au provocat scandal, s-au lovit reciproc şi au distrus bunuri care se aflau în zonă”, conform poliţiştilor.
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
În timpul conflictului persoanele reţinute au folosit arme albe, iar 8 dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea. 
”Totodată, unul dintre tinerii implicaţi în evenimente a fost internat la o unitate spitalicească pentru a fi expertizat, în vederea stabilirii discernământului”, au precizat poliţiştii.
Persoanele reţinute au fost introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă. 
Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc scandalul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.