Persoana căreia i s-a făcut rău în metrou, vineri dimineaţă, în apropierea staţiei Mihai Bravu, nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele de la Ambulanţă, fiind declarat decesul. Circulaţia metroului a fost reluată pe ambele fire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O persoană căreia i s-a făcut rău în metrou, vineri dimineaţă, a decedat, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele a două ambulanţe.

Circulaţia metroului între staţiile Mihai Bravu şi Timpuri Noi a fost reluată pe ambele fire, la ora 10.22, potrivit Metrorex, după ce s-a desfăşurat, aproximativ o oră, pe un singur fir.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF), la faţa locului au acţionat două echipaje, dintre care unul cu medic. Primul echipaj a ajuns la pacient după 12 minute de la primirea apelului, au precizat reprezentanţii SABIF.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.