Cinci persoane suspectate că fac parte dintr-o grupare care a comis mai multe furturi din agenţii de pariuri din Bucureşti şi judeţul Timiş sunt audiate la Poliţia Capitalei, în urma unor percheziţii care au avut loc sâmbătă dimineaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţişti de la Poliţia Capitalei - Serviciul de Investigaţii Criminale, împreună cu procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au făcut, sâmbătă dimineaţă, mai multe percheziţii domiciliare la adresele unor persoane bănuite de săvârşirea unor furturi din societăţi comerciale de tip agenţii de pariuri.
 
 
Cinci bărbaţi au fost duşi la audieri la sediul Poliţiei Capitalei. 
 
"Cei în cauză sunt bănuiţi că fac parte dintr-un grup organizat care, în perioada ianuarie - februarie a acestui an, ar fi pătruns în 10 agenţii de pariuri, aflate pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Timiş, de unde au sustras sume de bani şi case de valori ce conţineau bani", arată Poliţia Capitalei.
 
Prejudiciul este estimat la 200.000 de lei, iar cercetările continuă.
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.