Poliţiştii din Capitală fac, marţi, percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Ilfov, într-un dosar de contrabandă de ţigări, patru persoane urmând a fi conduse la audieri. Până la acest moment, în urma percheziţiilor efectuate, au fost identificate aproximativ 280.000 de ţigarete.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pun în aplicare patru mandate de percheziţie în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov şi patru mandate de aducere, într-un dosar privind comiterea infracţiunii de contrabandă cu ţigarete.

Potrivit poliţiştilor, persoanele implicate sunt suspectate de introducerea în România, din spaţiul extracomunitar, ţigarete, având ca destinaţie finală principală municipiul Bucureşti.

Până la acest moment, în urma percheziţiilor efectuate, au fost identificate aproximativ 280.000 de ţigarete.

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Sectorului 3.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.