Poliţiştii fac percheziţii, duminică, în Bucureşti şi în judeţul Prahova, într-un dosar de contrabandă cu ţigări. Până la acest moment au fost depistate aproximativ 310.000 ţigarete şi 1.300 kg. tutun prelucrat în vederea producerii de ţigarete.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”Astăzi, 13.05.2018, poliţişti din cadrul DGPMB - Sectorul 2 Poliţie împreună cu procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 2 au pus în aplicare un număr de 18 mandate de percheziţie în Bucuresti şi judeţul Prahova, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Până la acest moment au fost depistate aproximativ 310.000 ţigarete şi 1.300 kg tutun prelucrat în vederea producerii de ţigarete”, anunţă Poliţia Capitalei.
 
Persoanele depistate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Poliţia Sectorului 2.
 
Întreaga acţiune beneficiază de sprijinul Directiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.