Şoferul unei autoutilitare a murit, duminică după-amiază, în judeţul Olt, după ce autoutilitara pe care o conducea s-a ciocnit cu un autoturism, după care s-a răsturnat şi a rămas suspendată pe autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, pompierii au fost chemaţi să intervină la un accident petrecut în zona localităţii Valea Mare, în care au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism.

În momentul în care echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului, şoferul autoutilitarei, în vârstă de 38 de ani, din Potcoava, era încarcerat şi nu avea semne vitale, fiind declarat decedat.

În autoturismul implicat în accident se aflau un bărbat şi o femeie, care au primit îngrijiri medicale, dar au refuzat transportul la spital.

Conform primelor informaţii, autoutilitara circula în direcţia Scorniceşti, iar autoturismul către Slatina, cele două autovehicule s-au ciocnit frontal, după care autoutilitara s-a răsturnat şi a rămas suspendată pe autoturism.

În urma accidentului, circulaţia rutieră în zonă a fost restricţionată, circulându-se pe o singură bandă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.