Un bărbat de 35 de ani şi o femeie de 45 de ani, frate şi soră, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile pentru ultraj. Bărbatul, care se manifesta agresiv, i-a ameninţat cu moartea pe poliţiştii veniţi să îl calmeze, iar femeia i-a rupt uniforma unui poliţist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Olt, în 1 martie, poliţiştii de la Secţia nr.10 Poliţie Rurală Vişina au observat, în comunei Studina, un bărbat de 35 de ani, din localitate, care, folosindu-se de o coasă, se manifesta agresiv. 
 
"La vederea organelor de poliţie, acesta ar fi ameninţat poliţiştii cu moartea, fiind necesară imobilizarea şi încătuşarea sa. În sprijinul bărbatului a venit şi sora sa în vârstă de 45 de ani, rupând elementele de uniformă ale unui poliţist”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt. 
 
Cele două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, pentru ultraj, iar luni instanţa de judecată a dispus arestarea lor preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Cei doi fraţi au fost duşi in Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.