Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore de poliţiştii din Olt, după ce au pătruns într-o locuinţă şi au răpit o femeie, ei fiind găsiţi în Caracal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, pe data de 1 septembrie, un bărbat, de 56 de ani, din oraşul Corabia, a sesizat prin 112 faptul că mai multe persoane au pătruns în locuinţă şi au urcat-o pe concubina sa într-un autoturism de culoare albă, împotriva voinţei acesteia şi au plecat într-o direcţie necunoscută.

“Poliţiştii din cadrul Poliţie oraşului Corabia au acţionat cu celeritate şi cu sprijinul poliţiştilor caracaleni au depistat pe raza municipiului Caracal autoturismul respectiv,  în care au fost identificaţi patru bărbaţi, precum şi concubina apelantului”, se arată în comunicat.

Pe data de 2 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţie oraşului Corabia au reţinut pentru 24 de ore doi bărbaţi, de 31 şi respectiv, 50 de ani, ambii din municipiul Caracal, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare şi violare de domiciliu. Ei vor fi prezentaţi instanţei miercuri cu propunere de arestare preventivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.