Poliţistii din Olt au căutat timp de 12 ore o persoană care a sunat la 112 şi a spus că este sechestrată într-o locuinţă din Caracal, în urma verificărilor oamenii legii constatând că alarma a fost falsă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt au anunţat luni, că duminică, 25 august, în jurul orei 13.00, poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către o persoană care nu a vrut să îşi furnizeze datele de identificare, cu privire la faptul că ar fi sechestrată într-o locuinţă din Caracal.

Ca urmare a acestui fapt, la nivelul Poliţiei municipiul Caracal a fost constituit un dispozitiv format din aproximativ 20 de poliţişti, sprijiniţi de forţe ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, care au efectuat activităţi de căutare a celei în cauză.

"Operaţiunea a durat aproximativ 12 ore, în condiţiile în care în urma apelului nu au fost furnizate informaţii care ar fi putut fi exploatate, la final constatându-se că aspectele sesizate nu s-au confirmat", au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Sursa citată a precizat că persoana respectivă se află la sediul Poliţiei Caracal pentru audieri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.