O fată de 10 ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de o maşină, în timp ce traversa o stradă din Craiova. Şoferul implicat în accident nu a oprit, fiind acum căutat de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a transmis, joi, că poliţiştii Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi de reprezentanţii unui spital din Craiova despre faptul că la Unitatea de Primiri Urgenţe s-a prezentat un bărbat împreună cu fiica sa, de 10 ani, din Craiova. El a povestit că, în timp ce fata traversa strada Bariera Vâlcii din Craiova, a fost accidentată de un autoturism, care ulterior şi-a continuat deplasarea.
 
“În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”, a anunţat IPJ Dolj. 
 
Poliţiştii continuă cercetările pentru găsirea maşinii implicate în evenimentul rutier şi pentru identificarea şoferului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.