Pompierii nemţeni au salvat duminică după amiază un motociclist în vârstă de 28 de ani care a căzut într-o râpă adâncă de opt metri. Echipele de intervenţie au mers de jos trei kilometri deoarece în zona respectivă nu putea ajunge autospecialele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pompierii au fost anunţaţi duminică după amiază,  prin 112, că un bărbat a căzut cu motocicleta de la înălţime, evenimentul având loc în comuna Dulceşti. 
“La locul solicitării s-au deplasat de urgenţă pompierii din cadrul Detaşamentului Roman cu o autospecială pentru stingere cu modul pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD -TIM şi utilajul  UT 2000. Accesul până la victima nu a putut fi făcut cu autospecialele, iar aproximativ trei kilometri au parcurs pompierii de unde au lăsat autospecialele până au ajuns la victimă”, a transmis ISU Neamţ.
Cu ajutorul tărgii lopată şi UT 2000, pompierii au scos victima din râpa de aproximativ opt metri adâncime şi au transportat-o la ambulanţa SMURD – TIM, de la jumătatea distanţei fiind ajutaţi de un autoturism de teren.
Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD şi a fost transportat la CPU Roman.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.