Un puternic incendiu a izbucnit, marţi, la un service auto şi la o firmă care prelucrează paleţi din municipiul Roman, judeţul Neamţ, iar pompierii intervin pentru stingerea acestuia. Focul a izbucnit chiar lângă o benzinărie, iar pompierii lucrează pentru a împiedica extinderea flăcărilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
“Forţe şi mijloace de intervenţie de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ acţionează pentru localizarea unui incendiu ce se manifestă la doi operatori economici situaţi în municipiul Roman. Unul are ca obiect de activitate service auto, iar unul prelucrarea paleţilor”, a transmis ISU Neamţ.
 
Sursa citată menţionează că, alături de pompierii militari, intervine şi SVSU Roman.
 
Incendiul are loc în imediata apropiere a unei benzinării, iar pompierii intervin pentru a împiedica extinderea flăcărilor.
 
Potrivit IPJ Neamţ, pentru lichidarea în condiţii de siguranţă a incendiului, traficul pe varianta ocolitoare din municipiul Roman este închis.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.