Incendiul care a izbucnit, duminică seară, la un depozit de materiale plastice din Sovata a fost lichidat după o operaţiune de aproape opt ore, imobilul arzând în întregime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, Cristian Virag, a declarat, luni, pentru News.ro, că depozitul de materiale plastice din Sovata a ars în întregime în urma incendiului care a izbucnit duminică seară, împreuncă cu cele aproximativ şase tone de materiale reciclabile depozitate, în special PET-uri şi folii de plastic ce se aflau înăuntru.

Virag a spus că specialiştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş au stabilit că incendiul a izbucnit în urma unui scurtcircuit la un cablu neizolat corespunzător şi a fost stins în întregime luni dimineaţă, după o intervenţie de aproape opt ore. 

Potrivit sursei citate, în urma incendiului nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale care nu au fost încă estimate.

Zeci de pompieri şi voluntari pentru situaţii de urgenţă din mai multe localităţi au intervenit, duminică seara, cu nouă autospeciale pentru stingerea incendiului izbucnit la un depozit de materiale plastice din Sovata.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.