Un bărbat în vârstă de 32 de ani din judeţul Maramureş s-a autoincendiat, apoi şi-a stins singur hainele de pe el şi a mers acasă şi s-a culcat. Peste noapte, starea lui s-a agravat, iar dimineaţă a fost găsit de către fratele lui, care a solicitat ajutor medical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc în noaptea de luni spre marţi, în localitatea Sighetu Marmaţiei. Conform datelor furnizate de Poliţia judeţeană Maramureş, marţi, un bărbat a sunat la 112 şi a cerut ajutor medical, anunţând că l-a găsit pe fratele său în pat, simţindu-se rău şi având urme de lovire pe corp. 

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au aflat că bărbatul, în vârstă de 32 de ani, îşi dăduse singur foc, în noaptea precedentă. 

El a mers în grădina din spatele casei, s-a autoincendiat, apoi a mers într-o vale din sparele locuinţei, şi-a stins hainele, a revenit, a intrat în casă, s-a schimbat şi s-a băgat în pat.  

Nu se ştie cauza pentru care maramureşeanul a recurs la acest gest.  

Bărbatul a fost dus iniţial la Spitalul din Sighetu Marmaţiei în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar medicii de acolo au propus transferul acestuia în Bucureşti, la o unitate specializată în tratarea pacienţilor arşi. 

”În cauză, poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor  împrejurărilor producerii evenimentului sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Maramureş. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.