Un copil de doi ani a fost rănit, marţi, în localitatea Târgu Lăpuş, judeţul Maramureş, după ce poarta unei goospodării a căzut peste el. Poarta a fost, la rândul ei, lovită de o maşină care încerca să iasă dintr-o curte aflată în pantă. Victma a fost transportată cu elicopterul la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Reprezentanţii IPJ Maramureş au precizat că victima era conştientă. 

Copilul a fost lovit de poarta gospodăriei care a căzut peste el, după ce a fost, la rândul ei, lovită de o maşină care ieşea din curtea aflată în pantă. 

În momentul în care a vrut să iasă din curte, şoferul - un bărbat - a pierdut controlul autoturismului, iar maşina a lovit poarta. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Inspectoratul General al Aviaţiei a anunţat, marţi, că s-a intervenit la un acident rutier în judeţul Maramureş.

”Târgu Lăpuş, accident rutier, după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de poarta unei gospodării. În urma acestui eveniment, un copil, în vârsta de aproximativ 2 ani, a fost rănit”, a trasmis sursa citată.

Elicopterul SMURD din cadrul Punctului de Operare Aeromedicală Jibou a intervenit pentru salvarea copilului, asigurând transportul către Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş.

În afară echipajului SMURD, la locul intervenţiei au acţionat şi echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.