Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, anunţă, luni, că se va putea interveni, pe timpul nopţii, dacă va fi necesar, cu 72 de utilaje, fiind pregătite cantităţi importante de materiale antiderapante.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Întrucât în această noapte şi în perioada următoare temperaturile vor fi negative, suntem pregătiţi să intervenim în cazul în care va ninge şi se va depune zăpada sau va fi polei. În această noapte vom putea acţiona, dacă va fi nevoie, cu un număr total de 72 de utilaje proprii şi închiriate (26 de utilaje cu lamă şi sărăriţa, 4 utilaje cu lamă, 16 utilaje de încărcat materialul antiderapant, 8 ATV-uri, freze de zăpadă etc) şi avem disponibile 2000 de tone de material antiderapant”, anunţă, luni după-amiază, Lia Olguţa Vasilescu.

Primarul din Craiova precizează că deszăpezirea şi combaterea poleiului se vor efectua cu prioritate pe străzile intens circulate de categorie 1, (bulevarde, străzi principale), urmând a se continua cu străzile secundare categorie 2 şi la final cu străzile din cartierele de periferie.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

”Pe tot parcursul nopţii, personalul de la Salubritate Craiova, RAADPFL, CAO, RAT şi Termo va împrăştia sare şi clorură în zona spitalelor, unităţilor de învăţământ, dar şi staţiilor de autobuz şi tramvai, având în vedere faptul ca temperaturile foarte scăzute vor favoriza apariţia poleiului”, a mai transmis primarul.

Potrivit meteorologilor, până miercuri, la ora 10.00, în Oltenia şi Muntenia local se vor acumula 15…30 l/mp.

”Pe alocuri se va depune polei. Vântul va avea intensificări temporare cu viteze în general de 45...50 km/h”, a transmis ANM.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.