Un cetăţean italian urmărit internaţional pentru executarea unei pedepse de 16 ani de închisoare pentru infracţiuni de crimă organizată şi prins în 10 august, în judeţul Cluj, a fost predat autorităţilor italiene, anunţă, sâmbătă, Poliţia Română.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei, cu o zi în urmă o escortă formată din poliţişti italieni a preluat, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti - Otopeni, de la poliţişti din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, un bărbat în vârstă de 66 de ani, cetăţean italian, care era urmărit internaţional. În cursul lunii mai, autorităţile italiene au emis pe numele acestuia un mandat european de arestare pentru infracţiuni de criminalitate organizată, fiind condamnat la 16 ani de închisoare.

Cetăţeanul italian a fost depistat de poliţiştii români în 10 august, într-o locuinţă din localitatea Fizeşu Gherlii din judeţul Cluj.

Potrivit unor surse judiciare, cetăţeanul italian ar avea legături cu organizaţia Camorra.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.