Mai multe străzi şi drumuri din Tulcea, Constanţa şi Galaţi au fost inundate în urma ploilor torenţiale de vineri. Intersecţii din Constanţa au fost blocate de ape, iar la Tulcea o autoutilitară a fost luată de viitură. Nouă localităţi din judeţul Galaţi au rămas fără energie electrică din cauza unei ploi torenţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tulcea: Două persoane aflate într-o autoutilitară, surprinse de viitură, au fost salvate de pompieri

Două persoane aflate într-o autoutilitară au fost surprinse de viitură între localităţile tulcene Frecăţei şi Teliţa, pentru salvarea acestora intervenind un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea. De asemenea, pompierii au fost solicitaţi să ajute o ambulanţă care preluase un pacient cu probleme respiratorii şi nu putea ajunge la spital din cauza viiturii.

Aproximativ 40 de persoane din Cernavodă au fost evacuate, în urma inundaţiilor

Aproximativ 40 de persoane din Cernavodă au fost evacuate, vineri, după ce locuinţele acestora au fost inundate, din cauza ploilor din ultimele ore, acestea urmând să fie cazate temporar la un internat şcolar.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Cernavodă, în urma inundaţiei produse vineri pe strada Portului, au fost evacuate 10 familii, însemnând aproximativ 40 de persoane, care vor fi cazate la un internat şcolar. Acestea vor primi din partea Primăriei Cernavodă masa caldă şi materiale igienico-sanitare. De asemenea, bunurile rămase în locuinţe lor vor fi păzite de un detaşament de jandarmi.

Circulaţia în mai multe intersecţii din Constanţa, restricţionată după ce acestea au fost inundate

Circulaţia în mai multe intersecţii din municipiul Constanţa a fost restricţionată, vineri, după ce aceastea au fost inundate în urma ploii torenţiale din ultimele ore. De asemenea, doi copaci au căzut, unul avariind o maşină, iar două pasaje pietonale au fost inundate.

Constanţa: Pompierii au intervenit la o grădiniţă inundată, ajutând copiii să ajungă la etajul superior

Pompierii au intervenit, vineri, la o grădiniţă din municipiul Constanţa, care fusese inundată, ajutându-i pe cei peste 20 de copii să ajungă la etajul superior al imobilului, în condiţiile în care apa a intrat în clădire după ce strada a fost inundată, în urma ploii torenţiale de vineri dimineaţă.

Peste 30 de pompieri au acţionat în Cernavodă, unde 12 gospodării şi mai multe străzi au fost inundate

Peste 30 de pompieri cu motopompe acţionează în oraşul Cernavodă, unde 12 gospodării şi mai multe străzi au fost inundate, în urma ploilor din ultimele ore.

Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină în oraşul Cernavodă, unde mai multe zone au fost inundate. Astfel, echipele de intervenţie s-au deplasat la 12 gospodării, 8 case şi patru beciuri unde intrase apa.

Tulcea: Dubă luată de viitură la intersecţia DN 22 cu un drum judeţean, unde şoseaua este inundată

O dubă a fost luată de o viitură în judeţul Tulcea, la intersecţia DN22 cu un drum judeţean, unde şoseaua este inundată, iar la faţa locului intervin două autospeciale ale ISU.

Potrivit reprezentanţilor ISU Tulcea, o viitură s-a produs la intersecţia dintre DN22 şi DJ229A, în zona Teliţa.

Nouă localităţi din Galaţi, nealimentate cu energie electrică din cauza unei ploi torenţiale

Un număr de 1.800 de consumatori din nouă localităţi ale judeţului Galaţi au rămas fără curent electric, din cauza unei ploi torenţiale, echipe ale Electrica acţionând pentru remedierea defecţiunilor apărute în reţea.

Societatea Electrica Galaţi a anunţat, vineri, într-un comunicat, că, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile - ploaie torenţială şi descărcări atmosferice -, în noaptea de joi spre vineri, s-au produs avarii la instalaţiile electrice.

 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.