Două persoane aflate într-o autoutilitară au fost surprinse de viitură între localităţile tulcene Frecăţei şi Teliţa, pentru salvarea acestora intervenind un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea. De asemenea, pompierii au fost solicitaţi să ajute o ambulanţă care preluase un pacient cu probleme respiratorii şi nu putea ajunge la spital din cauza viiturii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor ISU Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină între localităţile Frecăţei şi Teliţa, unde două persoane aflate într-o autoutilitară Mercedes Sprinter au fost surprinse de viitură.

La faţa locului, s-a deplasat un echipaj cu cinci subofiţeri şi un ofiţer, reuşind salvarea celor două persoane şi scoaterea autovehiculului din zonă.

De asemenea, tot în cursul zilei de vineri, pompierii au fost solicitaţi să ajute o ambulanţă care se afla la intrarea în localitatea Frecăţei şi nu putea ajunge la spital deoarece drumul este blocat de viitură. Cadrele medicale preluaseră un bărbat în vârstă de 81 de ani care avea probleme respiratorii. Starea sa de sănătate era stabilă, el având asigurată asistenţa medicală de care avea nevoie, au precizat reprezentanţii ISU Tulcea.

În cele din urmă, după aproximativ două ore, ambulanţa a putut depăşi zona cu probleme, continuându-şi drumul către unitatea medicală. Pompierii au mai fost solicitaţi, în cursul zilei de vineri, pentru a scoate o dubă luată de viitură la intersecţia DN22 cu DJ 229A, acesta fiind scoasă de acolo de echipele de intervenţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.