Pompierii au intervenit, vineri, la o grădiniţă din municipiul Constanţa, care fusese inundată, ajutându-i pe cei peste 20 de copii să ajungă la etajul superior al imobilului, în condiţiile în care apa a intrat în clădire după ce strada a fost inundată, în urma ploii torenţiale de vineri dimineaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină la o grădiniţă particulară de pe strada Ion Raţiu din municipiul Constanţa.

Echipele de intervenţie s-au deplasat la faţa locului şi i-au ajutat pe cei peste 20 de copii aflaţi în unitate să ajungă la etajul superior al imobilului.

Pompierii spun că la parterul clădirii pătrunsese apă din stradă, aceasta fiind inundată în urma unei ploi torenţiale.

De altfel, municipiul Constanţa s-a aflat sub avertizare cod portocaliu de ploi, meteorologii estimând că vor cădea cantităţi de apă de peste 30 de litri pe metru pătrat.

De asemenea, circulaţia rutieră în municipiul Constanţa se desfăşoară cu dificultate după ce mai multe străzi şi bulevarde au fost inundate.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.