Traficul este aglomerat, luni dimineaţă, în judeţul Constanţa, între Agigea şi Eforie-Nord, se circulă în coloană pe ambele sensuri, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul IGPR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic informează că, la această oră (9:00), în judeţul Constanţa, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN39, pe tronsonul Agigea - Eforie-Nord.

Coloane de autovehicule există în zona vechiului pod de la Agigea, aflat în lucru, în ambele sensuri, dar şi la intrarea în Eforie-Nord dinspre Agigea.

Totodată, pe drumul de legătură cu noul pod de la Agigea se circulă normal pe sensul de mers către autostrada A4, însă în sens invers s-a format coloană pe pasarela peste DN39, deoarece autovehiculele intră cu dificultate în DN39, din cauza aglomeraţiei, potrivit Infotrafic. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.