Traficul este aglomerat, luni dimineaţă, în judeţul Constanţa, între Agigea şi Eforie-Nord, se circulă în coloană pe ambele sensuri, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul IGPR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic informează că, la această oră (9:00), în judeţul Constanţa, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN39, pe tronsonul Agigea - Eforie-Nord.

Coloane de autovehicule există în zona vechiului pod de la Agigea, aflat în lucru, în ambele sensuri, dar şi la intrarea în Eforie-Nord dinspre Agigea.

Totodată, pe drumul de legătură cu noul pod de la Agigea se circulă normal pe sensul de mers către autostrada A4, însă în sens invers s-a format coloană pe pasarela peste DN39, deoarece autovehiculele intră cu dificultate în DN39, din cauza aglomeraţiei, potrivit Infotrafic. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.