Incendiul de lângă un club din zona Floreasca din Capitală, în care a ars un cort cu materiale plastice şi din lemn, precum şi aproximativ 100 de metri pătraţi de vegetaţie uscată, a fost stins, joi după-amiază, intervenţia pompierilor fiind încheiată după aproape trei ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii au intervenit cu şapte autospeciale de stingere şi au reuşit să localizeze incendiul la scurt timp după ce au ajuns la faţa locului, dar intervenţia s-a încheiat după ce toate focarele au fost stinse.

Incendiu lângă un club din zona Floreasca din Capitală (FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea)
Incendiu lângă un club din zona Floreasca din Capitală (FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea)

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov, în incendiu a ars complet un cort din profile metalice acoperit cu prelată, în care erau depozitate materiale lemnoase şi din plastic. De asemenea, flăcările au cuprins şi o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi de vegetaţie uscată, iar în zonă, la scurt timp după izbucnirea incendiului, s-a produs foarte mult fum.

Nicio persoană nu a fost rănită în incendiu, dar ISU Bucureşti – Ilfov a trimis în zonă şi o ambulanţă SMURD, pentru a asigura măsurile de prim ajutor în caz de nevoie.

În timpul intervenţiei, pompierii au luat măsuri de protecţie a clădirilor învecinate prin realizarea unui dispozitiv circular în jurul focarului. Cea mai apropiată clădire de locul incendiului era la o distanţă de aproximativ 30 de metri.

Pompierii au stins flăcările şi apoi au răscolit materialele care au ars în incendiu, pentru a nu mai exista focare de unde să se poată reaprinde focul, intervenţia fiind încheiată în jurul orei 16.00, au precizat reprezentanţii ISU Bucureşti - Ilfov. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.