Un autoturism a explodat, duminică dimineaţă, în incinta unei staţii de alimentare cu gaz natural comprimat, explozia nefiind urmată de incendiu. Din cauza deflagraţiei, o persoană a murit, iar alta a fost rănită, autovehiculul fiind distrus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul s-a produs duminică, în jurul orei 05:35, într-o staţie CNG din localitatea Pantelimon, judeţul Ilfov. 
Conform pompierilor, un autoturism aflat în staţie a explodat, deflagraţia nefiind urmată de incendiu. 
„Alimentarea cu gaze a fost oprită, traficul în zonă a fost restricţionat. În urma evenimentului au rezultat două victime: prima a fost transportată la spital, iar ce-a de-a doua a decedat”, informează ISU Bucureşti-Ilfov. 
 
La locul exploziei au acţionat salvatorii cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, Detaşamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare, un echipaj specializat în intervenţii în caz de accident chimic, biologic, radiologic, nuclear şi patru ambulanţe SMURD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.