Un bărbat de 48 de ani din comuna ieşeană Scobinţi a fost reţinut de procurori, fiind acuzat că şi-ar fi lovit concubina, apoi ar fi îngropat-o în curtea casei, anchetatorii urmează să stabilească dacă femeia era decedată în momentul în care a fost îngropată. La aceste scene ar fi asistat şi fiul femeii, în vârstă de 17 ani, pe care bărbatul l-ar fi obligat să sape o groapă unde să ascundă cadavrul victimei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi fost ajutat de băiatul femeii să sape groapa în care au ascuns cadavrul victimei, iar copilul a povestit ulterior unui vecin ceea ce s-a întâmplat, acesta din urmă sesizând poliţia.

Cei doi soţi plecaseră la nişte prieteni în a doua zi de Crăciun, unde au consumat alcool în exces, iar la întoarcerea către casă femeia nu s-a mai putut deplasa. Bărbatul ar fi lovit-o, după care s-a dus acasă pentru a-şi chema fiul pentru a o transporta pe femeie la locuinţă. 

Conform anchetatorilor, în momentul în care s-a întors, bărbatul ar fi constatat că femeia murise, astfel că a decis să o îngroape în apropierea casei.

Câteva zile mai târziu, băiatul a povestit cele întâmplate unui vecin, iar acesta a sesizat Poliţia. Anchetatorii urmează să stabilească dacă femeia era decedată în momentul în care a fost îngropată.

În cursul zilei de luni, procurorii l-au reţinut pe bărbat, urmând ca judecătorii să decidă dacă emit mandat de arestare pentru 30 de zile.

Vecinii spun că atât bărbatul, cât şi femeia obişnuiau să consume băuturi alcoolice. Totodată, băiatul ar fi fost agresat în repetate rânduri de către bărbat.

Cei doi au împreună două fetiţe, iar cel mai probabil acestea vor fi date în plasament. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.