O persoană a murit şi trei au fost rănite, vineri seară, după ce două maşini s-au ciocnit pe DN 2, la ieşire din Urziceni către Coşereni. Un bărbat de34 de ani, cu politraumatisme, a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Traficul în zona accidentului este complet blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email



ISU Ialomiţa a intervenit, vineri seară, la un accident rutier produs pe DN 2, la ieşire din Urziceni către Coşereni.

Două maşini s-au ciocnit, în urma impactului conducătorii auto fiind încarceraţi.

Unul dintre şoferi nu a putut fi salvat, fiind vorba despre un bărbat de 58 de ani.
Au mai fost rănite două femei, de 64 şi 70 de ani, dar şi un bărbat de 34 de ani care a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Bărbatul este conştient, dar a suferit multiple traumatisme. Cele două femei, ambele pasagere ale uneia dintre maşini, prezintă traumatisme minore, sunt conştiente şi au fost preluate pentru îngrijiri iniţiale şi transport la Spitalul din Urziceni de către echipaje ale SAJ Urziceni.

Traficul în zona accidentului este complet blocat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.