Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Harghita din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu-Mureş au depistat la cinci persoane care participau la evenimentele organizate cu prilejul Universităţii de Vară de la Bările Tuşnad, diferite cantităţi de cannabis şi ecstasy. Au fost întocmite dosare penale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii au acţionat, în perioada 19-23 iulie a.c. pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, în oraşul Băile Tuşnad, cu ocazia desfăşurării unor manifestări publice, respectiv Universitatea de Vară.
 
”Astfel, poliţiştii au constatat 5 infracţiuni de deţinere de droguri, în vederea consumului propriu, fiind depistate în interiorul unui festival 5 persoane, toate din judeţul Harghita, având asupra lor diferite cantităţi de droguri de risc, sub formă de cannabis şi de mare risc, sub formă de comprimate de ecstasy. Drogurile ar fi fost destinate atât comercializării în cadrul festivalului, cât şi în vederea consumului propriu”, transmite IPJ Harghita.  
 
Au fost întocmite dosare penale, pentru infracţiunile de deţinere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu şi deţinere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu.
 
Cercetările sunt continuate, împreună cu procurorii DIICOT.
Programul Universităţii de Vară de la Băile Tuşnad a inclus, pe lângă dezbateri şi discursuri politice, şi numeroase concerte.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.