Anchetatorii au reţinut 13 persoane, în urma celor 49 de percheziţii care au avut loc la persoane suspectate de trafic de droguri în judeţele Galaţi şi Vrancea. Au fost indisponibilizate droguri în urma descinderilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma celor 49 de percheziţii domiciliare, efectuate la data de 19 septembrie a.c., în două cauze penale, de către poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi şi Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galaţi şi Biroul Teritorial Vrancea, au fost descoperite şi indisponibilizate mai multe mijloace de probă, fiind reţinute 13 persoane”, a transmis, miercuri, Poliţia Română.

Potrivit sursei citate, în prima cauză au fost descoperite şi indisponibilizate peste 70 de grame de drog de mare risc (3-CMC), 5 cântare electronice de mare precizie, un grinder şi alte mijloace de probă.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”La data de 19 septembrie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galaţi au dispus reţinerea a două persoane bănuite, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. Ulterior, în cursul zilei de astăzi, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi a dispus arestarea preventivă a persoanelor bănuite, pentru 30 de zile”, a mai transmis sursa citată.

Poliţia a precizat că, în urma percheziţiilor desfăşurate în cea de-a doua cauză, au fost descoperite şi indisponibilizate 27 de plicuri conţinând droguri de mare risc (3-CMC) şi 16 conţinând canabis, 5 cântare de mare precizie, 5 grindere şi alte mijloace de probă.

”Totodată, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bancnote rulate şi dispozitive de prizat droguri, recipiente şi ambalaje ce prezintă urme de substanţe susceptibile a fi droguri, un pistol cu aer comprimat, 1.000 de lei şi 30 de telefoane mobile„, se maia artă în comunicat.

La data de 19 septembrie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea au dispus reţinerea a 11 persoane, bănuite de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi mare risc şi deţinere de droguri de risc şi de mare risc în vederea consumului propriu.

În cursul zilei de astăzi, 20 septembrie, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă a persoanelor bănuite, pentru 30 de zile.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.