O grupare condusă de doi cetăţeni iranieni care coordona mai mult de jumătate din traficul de heroină a fost destructurată de DIICOT. Unul dintre iranieni depozita drogurile şi banii obţinuţi în urma tranzacţiilor într-un restaurant fast-food pe care îl deţinea în Capitală şi tot acolo făcea şi tranzacţiile cu heroină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit DIICOT, un cetăţean iranian a făcut tranzacţii cu cantităţi mari de droguri, cantităţi mai mari de 500 de grame de heroină, obţinând între 13.000 şi 14.000 de euro pe jumătate de kilogram. El depozita drogurile şi banii obţinuţi în restaurantul fast-food pe care îl deţinea în Bucureşti, pe Bd. Constantin Brâncoveanu. Tot acolo se desfăşurau şi tranzacţiile.

Foto: DIICOT
Foto: DIICOT

Bărbatul a fost ajutat de un alt cetăţean iranian, care făcea tranzacţii cu cantităţi de peste 200 de grame de heroină, la acelaşi preţ.

Cetăţenii iranieni coordonau peste 50 la sută din piaţa ilicită a traficului de heroină din Bucureşti, fiind cea mai importantă reţea de trafic de heroină care a acţionat în Capitală, precizează DIICOT.

Foto: DIICOT
Foto: DIICOT

Poliţiştii au confiscat 800 de grame de heroină, 50 de grame de cocaină,  3.195 de euro, 770 de lire sterline, 300 de dolari americani, 15.200 de lei, nouă autoturisme şi 25 de telefoane mobile.

Cei doi cetăţeni iranieni şi încă doi bărbaţi au fost reţinuţi luni pentru trafic ilicit de droguri de mare risc în formă continuată, fiind prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.