Un bărbat în vârstă de 40 de ani, aflat în stare de ebrietate, a făcut scandal în noaptea de vineri spre sâmbătă, la filtrul instituit în zona de carantină din Iveşti, iar jandarmii l-au încătuşat şi au solicitat sprijinului unui echipaj de ambulanţă, care l-a transportat la Spitalul de Psihiatrie, unde a rămas internat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Galaţi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un bărbat în vârstă de 40 ani, aflat în stare de ebrietate, s-a prezentat la filtrul rutier situat la intrarea în zona de carantină din comuna Iveşti şi a început să strige şi să ameninţe jandarmii şi poliţiştii.
“Fiind o oră târzie, oamenii legii i-au cerut acestuia să meargă spre domiciliu întrucât se află într-o zonă de carantină, iar prin ţipetele şi zgomotele făcute deranjează ordinea publică şi locuitorii din zonă. După ce i s-a adus la cunoştinţă faptul că va fi sancţionat cu amendă în valoare de 1.100 lei pentru proferarea de injurii, provocare de scandal, tulburarea liniştii publice şi nepurtarea măştii de protecţie în zona de carantină, bărbatul a plecat spre domiciliu”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Galaţi. 
După mai puţin de o oră bărbatul a revenit şi a continuat scandalul.
“A început să şicaneze forţele de ordine şi să ameninţe cu relaţiile sale. Nemulţumirea acestuia era legată măsurile epidemiologice luate de către autorităţi şi de carantinarea unui cartier din comuna Iveşti, unde incidenţa cazurilor de COVID-19 este peste 3/1.000 de locuitori”, a mai precizat sursa citată.
Deoarece bărbatul nu s-a potolit şi nu a vrut să plece acasă, jandarmii l-au încătuşat şi aui solicitat un echipaj medical care l-a transportat la Spitalul de Psihiatrie din Galaţi, acolo unde a fost internat.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.