O femeie a fost lovită de un banner publicitar desprins din cauza vântului care suflă cu putere în judeţul Galaţi în timp ce aproape o mie de consumatori nu beneficiază de energie electrică, din cauza avariilor generate de vântul puternic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform ISU Galati, in judeţ, marţi după amiază, se înregistrează vânt puternic, din cauza căruia s-au produs mai multe incidente.
Un copac a fost smuls de vânt şi a căzut peste 2 autoturisme, în Tecuci, avariindu-le.
De asemenea, aproape 1000 de consumatori sunt fără energie electrică în localităţile Brăhăşeşti, Blânzi şi Cuca, din cauza avariilor apărute în reţelele de electricitate.
Două acoperişuri au fost partial distruse, unul  in orasul Galaţi, la Casa Judeţeană fe Asigurări de Sănatate, altul  la un bloc din Tecuci.
Cel mai grav dintre incidente s-a produs însă în oraşul Galaţi, unde o femeie de 35 de ani a fost lovită de un banner publicitar.
Victima a suferit un traumatism cranio-cerebral şi  a fost preluată de SMURD pentru a fi transportată la spital.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.