Doi copii de 11 şi 13 ani şi un adolescent de 17 ani au ajuns, marţi, la spital, aparent intoxicaţi cu substanţe etnobotanice, starea lor de sănătate fiind bună în momentul de faţă. Potrivit medicilor, ei urmează să fie evaluaţi şi, cel mai probabil, transferaţi către Spitalul de Psihiatrie din Galaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, doctorul Mihai Polinschi, a declarat, marţi, că un echipaj al ambulanţei a intervenit, marţi, în zona Şcolii nr. 28, din municipiul Galaţi, pentru salvarea a doi copii şi a unui adolescent.

"Cei trei erau aparent intoxicaţi cu substanţe de tipul etnobotanicelor, prezentând ameţeli, dureri de cap şi greţuri", a spus Mihai Polinschi.

Cei trei au fost transportaţi la Spitalul de Copii Sfântul Ioan din Galaţi, managerul unităţii medicale afirmând că în prezent starea acestora este bună.

"Au ajuns la spital la noi trei tineri de 11, 13 şi 17 ani. Starea lor generală este bună şi doar cel de 17 ani este mai agitat. Ei urmează să fie evaluaţi medical şi, cel mai probabil, vor fi transferaţi către Spitalul de Psihiatrie", a afirmat managerul Spitalului Sfântul Ioan, Victoriţa Ştefănescu.

La acţiune a participat şi un echipaj SMURD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.