Un bărbat din Tecuci a fost grav rănit, sâmbătă dimineaţa, în urma unei explozii care s-a produs în locuinţa lui, deflagraţia fiind urmată de un incendiu puternic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, explozia s-a produs, sâmbătă dimineaţă, la o locuinţă din Tecuci, casa fiind cuprinsă apoi de un incendiu puternic. Acolo s-au deplasat două maşini de stingere şi o ambulanţă SMURD, focul manifestându-se la mare parte din gospodărie.

Când au ajuns, pompierii l-au găsit pe proprietarul gospodăriei, un bărbat de 53 de ani, cu arsuri pe mâini, picioare şi la nivelul căilor respiratorii. Acesta a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal din Tecuci, urmând să fie transferat la Spitalul Clinic Judetean Galaţi.

Pompierii au stabilit drept cauză probabila a exploziei o acumulare de gaze la o sobă de teracotă cu gaz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.