Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către judecătorii gălăţeni după ce a atacat două femei pe stradă, în cursul unei nopţi, şi le-a furat genţile, anchetatorii stabilind că el se afla sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Parchetului Judecătoriei Galaţi, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru comiterea a două infracţiuni de tâlhărie calificată. 
 
Astfel, s-a stabilit că, în 4 ianuarie, în jurul orei 5.00, bărbatul, aflat sub influenţa unor substanţe psihoactive, i-a luat unei femei poşeta, prin violenţă. Incidentul a avut loc pe strada Mihai Petrini din Galaţi. El a trântit-o pe femeie la pământ şi i-a smuls poşeta, iar apoi a fugit.
 
Sursa citată menţionează că, o oră mai târziu, bărbatul respectiv a atacat o femeie în zona blocului P5 din cartierul IC Frimu. El a împins-o de la spate, victima a căzut şi i-a furat astfel rucsacul pe care îl avea în spate. 
 
Anchetatorii continuă investigaţiile în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.