Femeia care ar fi fost răpită, miercuri dimineaţă, de bărbatul care întâi l-a împuşcat pe cel care o însoţea, a fost găsită moartă, într-o maşină abandonată în apropiere de Oradea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surse din cadrul anchetei au declarat, miercuri, pentru News.ro, că femeia în vârstă de 24 de ani a fost împuşcată în cap şi lăsată în autoturismul care se presupune că este cel în care agresorul a urcat-o cu forţa.

Autoturismul a fost găsit abandonat în zona localităţii Sîntion, în apropiere de Oradea.

Aceleaşi surse declarau, miercuri, pentru News.ro, că, potrivit martorilor, miercuri dimineaţă, agresorul ar fi aşteptat-o pe femeie cu un buchet de flori în faţa blocului în care aceasta locuia, iar în momentul în care a văzut-o cu un alt bărbat a scos un pistol şi a tras mai multe focuri de armă.

Însoţitorul femeii a fost rănit, iar agresorul a urcat-o pe aceasta cu forţa într-un autoturism şi a fugit de la faţa locului, precizau sursele citate.

Surse judiciare declarau că bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Judeţean Oradea, cu o plagă împuşcată în omoplat. Potrivit medicilor, starea acestuia nu era gravă, fiind supus unei intervenţii chirurgicale pentru a i se scoate glonţul care îi rămăsese în umăr.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, Alina Dinu, declara, pentru News.ro, că poliţiştii au închis zona şi fac cercetări pentru a stabili circumstanţele în care bărbatul a fost împuşcat, ancheta fiind coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Imediat după incident, poliţiştii au organizat filtre în trafic pentru a-l prinde pe autorul atacului, precizau surse judiciare. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.