Poliţiştii din Cluj au reuşit să identifice femeia care a murit în explozia produsă la o pensiune, fiind vorba despre o femeie de 37 de ani din judeţul Timiş. De asemenea, s-a stabilit identitate celor doi bărbaţi care au fost răniţi, fiind vorba despre doi turişti din judeţul Harghita. Suflul exploziei a afectat imobile şi maşini pe 30 de metri, alte 4 persoane având nevoie de îngrijiri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie, echipaje din cadrul I.S.U., şi jandarmi, fiind luate primele măsuri pentru asigurarea locului în care s-a produs deflagraţia şi acordarea primului ajutor persoanelor. De asemenea, cu ocazia activităţilor a fost oprită alimentarea clădirii cu gaz şi electricitate. Până în acest moment două persoane au fost transportate la spital, respectiv doi bărbaţi, ambii de 34 de ani, din judeţul Harghita, fiind de asemenea identificat în interiorul clădirii trupul neînsufleţit al unei persoane. Poliţiştii au stabilit identitatea acestuia, respectiv o femeie de 37 de ani, din judeţul Timiş”, a transmis, vineri, IPJ Cluj.  

Poliţiştii au precizat că sunt desfăşurate cercetări pentru a se stabili toate circumstanţele care au condus la acest incident. 

La rândul lor, reprezentanţii ISU au precizat că bărbaţii răniţi prezentau arsuri pe mare suprafaţă a corpului, dar erau conştienţi, fiind transportaţi la spital.  

”Suflul exploziei a afectat clădirile şi autoturismele din zona pe o raza de aproximativ 30 metri. A mai fost acordată asistenţă medicală altor 4 persoane, însă nu au fost transportate la spital. Incendiul a fost limitat de intervenţia pompierilor şi nu s-a extins la vecinătăţi. Mai multe persoane din imobilele din zona s-au autoevacuat”, a transmis ISU Cluj.  

Pompierii precizează că, între timp, incendiul care se manifesta la conducta de gaz de la nivel stradal a fost lichidat.  

Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei evenimentului. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.