Trei persoane au fost rănite luni dimineaţă în urma exploziei produse într-un bloc din cartierul Burdujeni, din Suceava. Una dintre persoanele rănite este în stare gravă, acesa fiind proprietarul apartamentului în care s-a produs explozia..

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Explozie puternică într-un bloc din Suceava - O femeie de 60 de ani are fractură de bazin după ce a cazut o bucată de tavan peste ea, iar un bărbat a suferit arsuri pe 80% din suprafaţa corpului şi traumatisme

UPDATE -  Trei persoane au fost transportate cu ambulanţele SMURD şi SAJ la Unitatea de Primiri Urgenţe Suceava, una dintre ele fiind în stare gravă..

Au fost evacuate şi s-au autoevacuat în jur de 40 de persoane din două scări de bloc.
 
 Cauza exploziei este în curs de stabilire, a ttansmis ISU Suceava.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform ISU Suceava, locatarii din două scări de bloc au fost evacuaţi sau s-au autoevacuat.

Explozia s-a soldat şi cu distrugeri majore, inclusivc a autoturismellor parcate în apropierea blocului.

Mai multe apartamente au rămas fără geamuri din cauza exploziei.

ISU  intervine cu 3 autospeciale de stingere, o autoscară mecanică, o autospecială pentru descarcerare şi 2 ambulanţe SMURD, cu sprijinul a 2 echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.