KMG International, compania care deţine Rafinăria Petromidia, a transmis că, în cursul acestei zile, a avut loc un incident pe platforma rafinăriei. Procesele tehnologice din cadrul rafinăriei au fost sistate şi se acţionează pentru controlul şi stingerea incendiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“În cursul acestei zile, a avut loc un incident pe platforma rafinăriei Petromidia, în cadrul instalaţiei de hidrofinare petrol motorină (HPM). Conform procedurilor interne de gestionare a situaţiilor de criză, procesele tehnologice din cadrul rafinăriei au fost sistate în condiţii de siguranţă. În acest moment, echipele de intervenţie acţionează pentru controlul şi stingerea incendiului. Mulţumim autorităţilor pentru profesionalismul şi promptitudinea cu care au reacţionat la acest incident”, se arată în comunicatul semnat de echipa de comunicare a Grupului KMG International.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.