Doi bărbaţi au murit, vineri dimineaţă, iar alţi doi au fost răniţi grav, pe DN 69 Arad - Timişoara, după ce autoturismul în care se aflau a ieşit de pe şosea şi s-a izbit violent de un copac, traficul rutier fiind complet blocat la ora transmiterii acestei ştiri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc la ieşirea din municipiul Arad spre Timişoara, pe DN 69, unde şoferul unui autoturism Dacia Logan ar fi pierdut controlul volanului, vehiculul părăsind partea carosabilă.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, autoturismul s-a izbit de un copac.

În vehicul se aflau patru bărbaţi, iar doi au fost găsit decedaţi de către echipele de descarcerare, iar ceilalţi doi au fost scoşi în viaţă şi predaţi echipajelor medicale, ei având răni grave.

Poliţiştii fac cercetări cu privire la împrejurările producerii accidentului, o ipoteză fiind aceea că şoferul ar fi adormit la volan.

În urma accidentului, DN 69 este complet blocat la ora transmiterii acestei ştiri, iar coloane de autoturisme s-au format pe ambele sensuri de circulaţie. Traficul a fost deviat pe autostrada A1, în timp ce DN 69 va fi redeschis circulaţiei în jurul orei 10.30, spun poliţiştii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.