Cazul tânărului care a reclamat că a fost agresat într-un parc din apropierea staţiei de metrou Politehnica din Capitală a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Procurorii fac cercetări pentru tentativă de omor şi încearcă să găsească faptaşul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Având în vedere diagnosticul tânarului, precum si circumstantele comiterii agresiunii, cauza a fost preluată de caătre Parchetul de pe lânga Tribunalul Bucuresti şi Serviciul Omoruri, cercetările fiind desfasurate sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de omor”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Victima are 26 de ani şi se pare că ar fi fost înjunghiată în spate de o persoană pe care acum poliţiştii încearcă să o găsească.

Joi seară, în jurul orei 19.00,  prin apel 112, un tânăr a sesizat că a fost victima unei agresiuni, în timp ce se afla într-un parculet din apropierea unei statii de metrou de pe raza Sectorului 6 - zona Politehnica.

Tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar poliţiştii au demarat cercetările.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.