Poliţiştii constănţeni au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul fetiţei de cinci ani care a fost rănită, miercuri seara, după ce a rămas blocată cu mâna în tubul de absorbţie al unei piscine din Mamaia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că o fată şi-ar fi prins mâna într-o gură de scurgere a piscinei din locul în care se află cazată împreună cu părinţii, un hotel din staţiunea Mamaia.
 
"Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o minoră, de cinci ani, care a rămas cu mâna blocată într-o ţeavă din scurgere. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, a anunţat IPJ Constanţa. 
 
Potrivit ISU Dobrogea, la locul incidentului s-au deplasat un echipaj de descarcerare şi unul de prim-ajutor. Pompierii au reuşit să scoată mâna fetiţei, dar o bucată de ţeavă a fost prinsă de aceasta. Copilul a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa, iar cadrele medicale au decis transportarea acestuia pe Secţia de Chirurgie pentru a fi anesteziat şi îndepărtată bucata de ţeavă. Tatăl fetiţei a venit la unitatea medicală cu un flex pentru a fi folosit la scoterea ţevii, dar în cele din urmă medicii au folosit ustensile din cadrul spitalului, reuşind să elibereze mâna fetiţei, iar apoi i-au acordat îngrijiri de specialitate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.