Un tânăr de 19 ani, din judeţul Dolj, a furat maşina mamei sale şi a condus-o, deşi nu avea permis, provocând un accident rutier la Craiova. Tânărul refuzase să oprească la semnalul unui echipaj de poliţie şi a lovit un alt autoturism, care circula regulamentar. În urma impactului, două persoane aflate în maşina lovită au fost rănite uşor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj, miercuri seara, poliţiştii i-au făcut semn şoferului unui autoturism să oprească, pe strada Alexandru Ioan Cuza din Craiova. 

Conducătorul auto, un tânăr de 19 ani, din Malu Mare, nu a oprit şi, pe strada Înfrăţirii, a lovit cu maşina un alt autoturism, care circula regulamentar.

În urma accidentului, au fost răniţi uşor un bărbat şi o femeie, ambii din Craiova.

Cei doi şoferi nu consumaseră băuturi alcoolice, au stabilit poliţiştii. Tânărul care a provocat accidentul nu are permis de conducere şi furase masina mamei sale.

Poliţiştii au întocmit în acest caz dosar penal pentru conducere fără permis, furt în scop de folosinţă şi vătămare corporală din culpă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.