O persoană a murit şi cinci au fost rănite, joi, în urma unui accident produs în loclaitatea Sadova, din judeţul Dolj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au stabilit cum s-a petrecut accidentul rutier.

”Un autoturism condus de un bărbat de 75 de ani, pe DN 55, pe raza localităţii Sadova, în direcţia către Bechet, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din Bechet.  În urma evenimentului rutier, din nefericire, conducătorul auto de 75 de ani a decedat”, au anunţat poliţiştii.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ei au precizat că celălalt şofer şi alte trei persoane, aflate în maşina sa precum şi o femeie, aflată în maşina condusă de bărbatul de 75 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Şoferul în vârstă de 25 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

UPDATE: ISU Dolj anunţă că în accident au fost implicate şase persoane, dintre care una a fost declarată decedată. 

”Din informaţii, 5 sunt conştiente şi cooperante şi o persoana decedată”, a transmis ISU Dolj. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Pe DN 55, localitatea Sadova, judeţul Dolj, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma impactului au fost rănite cinci persoane, în cazul uneia dintre acestea salvatorii încercând resuscitarea, însă nu răspunde manevrelor.

Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei, fără probleme privind valorile de trafic.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.